Nog 1 week werken...
Door: roovertjes
Blijf op de hoogte en volg Eugene,Kristel,Bess en Tije
26 Augustus 2011 | Nederland, Nistelrode
De laatste week is aangebroken.
Nog 1 weekje werken en dan begint het grote avontuur.
Het is ook net of je het weet dat het nu niet lang meer duurt ,want nu zijn we ook echt aan vakantie toe.
En ik moet er alleen even niet bij stil staan dat het de komende week nog erg druk is...
ik zal blij zijn als het volgende week vrijdag is.
Dan even met Bess een dagje ziekenhuis,even nieuwe shot voor de vakantie.Kan ik al tot rust komen in het ziekenhuis.Dat is verplicht rustig zitten.
Gelukkig hebben we het weekend nog voor alle laatste dingen en natuurlijk de koffers inpakken.
Stiekem moet er toch weer een hoop mee,maar ja als we die kleren niet meenemen hebben we het de hele zomer niet aangehad.
En stel dat we flink kunnen shoppen in oa miami,nemen we maar een extra tas mee terug(we mogen 4 koffers a 23 kilo meenemen dus kunnen we tekeer gaan...
Nu lekker nog een weekje ons lekker maken en nog wat voorbereidingen doen voor wat we daar willen doen.
Zoals de reis er nu uitziet zijn we de eerste 5 dagen in Miami. dan door naar Orlando...daar slapen we 2 nachten in ons mooie paarse kasteel.
Daar krijgt Bess de verassing van der leven...WE GAAN NAAR DISNEY WORLD....maar sst niks zeggen ze weet van niks.
Dan dus door Golf Coast...waar we verblijven in Sarasota...mooi een beetje in het midden.
ik ga straks weer verder
GRTZZZ
26 Augustus 2011 - 14:38
Leidy:
Ik vind het haast net zo spannend als jij!
Ik ga ook elke dag kijken of er al een reisverslag is!